Smudge stick lavendel salie XL

Aanbieding!

Smudge stick lavendel salie XL

4,00 Incl BTW

22 cm, XL editie, brandtijd 2u +

Meer informatie leest u onderaan de pagina.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Op wenslijstje
Op wenslijstje

Beschrijving

Met dit bosje smudge kruiden van lavendel en witte salie kan je je woonruimte vrijmaken van negatieve energie en nare geurtjes. Daarbij heeft de witte salie een reinigend aspect, terwijl de lavendel zorgt voor rust. Door het verbranden van smudge takjes, maak je gebruik van kruiden in hun meest pure vorm.

De geur van witte salie en lavendel

Witte salie en lavendel hebben allebei een geheel eigen geur. De geuren passen goed bij elkaar en zorgen beide voor rust, focus en positiviteit. Witte salie heeft een zeer sterke, kruidige indringende geur. Sommige mensen moeten hieraan wennen.
De kruidige, heerlijke geur van lavendel is bij velen bekend. Lavendel is een sterke rustgever en een zeer geschikt kruid voor in de avond. Het bevordert een goede nachtrust.

Smudge kruiden branden

Smudge kruiden kan je branden in een vuurvaste schaal of schelp. Zowel een aardewerken schaal of schelp zijn veilig én maken de drie of vier elementen compleet, waardoor je ritueel extra sterk werkt. De Indianen waren zich bij het verbranden van kruiden altijd bewust van de vier elementen: lucht (rook) kruiden (aarde)  verbranding (vuur) en water (schelp). Door kruiden te verbanden in een smudge schelp, creëer je een verbinding met elk van de vier elementen.

Deze smudge takken van 22 cm bevatten salie takjes en lavendel takjes. Je kunt de kruiden samen branden, maar als je dat prettig vind, kan je ze ook afwisselend aansteken.

Tips voor white sage & lavender smudge

Leg de takjes op een vuurvaste schaal of smudge schelp en steek ze aan. Zodra ze oppervlakkig branden, blaas je de vlam uit. Vervolgens kan je de rook verspreiden. Het beste werkt dit met een veer. Als je je huis goed wilt reinigen, kan je het beste wat ramen openzetten. Op deze manier verdrijf je negatieve energie of nare geuren het meest effectief uit je huis. Daarnaast is een goede ventilatie altijd belangrijk als je kruiden of wierook brandt.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smudge stick lavendel salie XL” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *