Bedrijven en groepen

Bedrijven

Wil jij met je team een leuke team building, eens iets helemaal anders?

Heeft het team interesse in duurzaamheid, ecologie, natuur?

Dan neem ik jullie graag mee op sleeptouw. De bestaande workshops bestaan ook in een team building format en worden telkens ook een beetje extra afgestemd op jullie groep.

We gaan samen leren en intussentijd elkaar ook op spelenderwijs beter leren kennen. Geen platgetreden paden maar out-of-the-box ontwapende, eerlijk, elkaar als persoon leren kennen én intussentijd spelenderwijs samenwerken.

Verenigingen en groepen

Ook verenigingen en vriendengroepen zijn van harte welkom!
Of jullie nu een vereniging zijn van boswachters, een kluitje vrienden die een leuke leerzame vrijgezellen willen organiseren of …

Neem zeker contact op om je te informeren naar de mogelijkheden.
We vragen wel telkens een minimum deelname van 6 personen.

Je kan het zo gek niet bedenken of ik brei er een mouw aan.
Het Rijk van Holle verzorgde eerder bijvoorbeeld al een voormiddag ‘Magische kruidenthee’ maken voor alle kleuters uit een wijkschooltje in Retie.

Testimonials

Teambuilding Pit & Pit - WS Magische kruidenthee

“Ik wou je nog eens bedanken voor de ervaring. Het was een heel leuke manier om als team deze beleving te hebben. Er was een mooie balans tussen elkaar en de kruiden te leren kennen. Dat is echt een mooi concept voor teams. Ik wens je nog veel succes om dit op zoveel mogelijk andere plaatsen te kunnen doen! Iedereen in ons team had er van genoten.”

* Sven Van Gucht – CEO Pit & Pit *

Privé workshop - Het geheim van Rituele Wierook

“Wij boekten met 8 vriendinnen een privé workshop. We hebben niet alleen veel interessante dingen geleerd die avond maar er was ook ruimte om gewoon lekker bij te kletsen. Vaak volg je elders een workshop waar het enkel om kennisoverdracht gaat. Eva liet het eerder om ‘ons’ draaien. Dat was fijn. De gehele setting voelde gemoedelijk aan. Voor herhaling vatbaar.”

* Charlotte – Qivive *