Pay it forward

Verantwoordelijkheid

Als heks geloven we niet in de hedendaagse patriarchale monotheistische religieën. Noch zijn we aanhanger van het concept dat er een externe macht zou zijn om te oordelen of we juist of fout geleefd hebben, we dragen die verantwoordelijkheid helemaal zelf. Wij vinden het Goddelijke in onszelf en in elk levend wezen. We (ver)eren Moeder Aarde en dragen zorg voor al haar creaturen, van plant tot dier.

We begrijpen dat we allemaal deel uitmaken van een groter geheel waarin we allemaal ons steentje bij te dragen hebben, hoe klein dan ook. Want zonder hen is er ook geen ons. Alle fauna en flora heeft haar unieke energie.

Missie en visie

Pay it forward wil zeggen dat wanneer je iets moois ontvangt, je ook iets moois de wereld terug instuurt.
Zo maken we een merkbaar verschil en werken we samen aan een mooiere toekomst samen.

Authenticiteit

Het Rijk van Holle staat voor authenticiteit, eigenheid en kwetsbaarheid. Hier vind je (h)erkenning en een menselijke babbel. We gaan voor kwaliteit over kwantiteit en houden ervan om mensen persoonlijk te benaderen, zij het met een openhartige babbel, zij het met een presentje,… 

Onze groepen worden bewust kleinschalig gehouden zodat iedereen de aandacht krijgt die ze verdienen.

We behandelen mensen zoals we zelf ook behandeld willen worden en dat is zéker een belangrijke om ook in business niet te vergeten. Bovendien is dit ook een stukje van de (magische) puzzel. ‘Wet van de wederkerigheid’

Gratis activiteiten

Magie, spiritualiteit, inzichten in jezelf en daarbij ook in anderen, betekenis geven aan…. Dat is allemaal prachtig en zo waardevol. 

Omdat ik als tiener al zoveel houvast en herkenning en betekenis vond in hekserij, wil ik graag zoveel mogelijk mensen daarin ondersteunen en dat hoeft zeker niet vast te hangen aan een geldelijke investering of de diepte van je portomonnee.

Volgens mij kan er een mooi evenwicht bestaan tussen enerzijds diensten aanbieden tegen betaling en anderzijds soms ten dienste staan van anderen. Daarom organiseer ik een paar keer per jaar ook gratis events.

Samen groeien

Leren doe je samen. Als je ervan uitgaat dat je alle wijsheid in pacht hebt, loop je erg veel inzichten mis. Daarom gaan we er nog meer op inzetten om met externe specialisten samen te werken zodat jullie een uitgebreid aanbod krijgen om uit te leren.

Ook van onze studenten leren we immens veel en dat is een zeer waardevolle wisselwerking die we zeker willen behouden.

Ben jij expert in een (spiritueel) domein en wil je graag eens samenwerken om bijvoorbeeld een waardevolle workshop neer te zetten ism Het Rijk van Holle? Stuur dan zeker een berichtje!

HRvH Shop

Het Rijk van Holle gaat voor duurzaamheid, uniciteit en kwaliteit.
We bieden enkele unieke en handgemaakte stukken aan die je nergens ander vindt. We proberen buiten een algemene range ook te investeren in lokale talenten en aanbieders.
Wij willen graag de auteurs / ontwerpers steunen in hun creativiteit en nemen dus ook een standpunt in tégen namaak. 

We zijn daarom misschien niet de goedkoopste en houden slechts een beperkte stock, dit om de fair trade en het unieke aanbod te kunnen blijven garanderen en de vervaardigers eerlijk te compenseren.

Duurzaamheid

We verkopen enkel ethisch materiaal. Dat wil zeggen dat de auteurs of vervaardigers van het materiaal eerlijk vergoed worden voor hun harde werk.

Zo hopen we dat er altijd een plek zal zijn voor eigen ideeën en de uitvoering daarvan. 

Ecologische voetafdruk

Om de ecologische voetafdruk zo miniem mogelijk te maken verzenden we met bedrijven die een ecologisch plan hebben of compenseren we door een deel van de opbrengst te doneren aan goede doelen.

We verpakken plastiek-vrij en trachten waar mogelijk gebruik te maken van gerecycleerd materiaal.

Wat doen wij nog meer

Het Rijk van Holle doneert vanuit het moederbedrijf regelmatig aan goede doelen en zet zich actief in om een verschil te maken voor het milieu.