Avalon Weekend

Vroegboekkorting

De investering voor dit weekend is €345 per persoon maar als je boekt voor 1 juni 2024, krijg je geniet je van een grote korting en kan je deelnemen aan slechts €295 per persoon. In deze prijs zitten twee overnachtingen in een verzorgde meerpersoonskamer met eigen badkamer, vol pension (zes biologische vegetarische maaltijden van eigen bodem of streek), doorlopend bronwater en kruidenthee, alle georganiseerde activiteiten, workshops -en workshop benodigdheden- en ceremonies.

De facilitators en spaceholders

Sabrina Heeren - Breathe and Reveal

Psycho-energetisch ademtherapeut

Ik ben Sabrina, trotse mama van twee prachtige meiden. Al sinds jonge leeftijd spreekt de spirituele wereld en energetisch werk me enorm hard aan. Na een BDE in 2018 besloot ik dat het tijd werd om mijn leven in eigen handen te nemen en kwam ik in contact met ademwerk, meer bepaald rebirthing. Het bracht me bewust ZIJN in het moment, in verbinding staan met mezelf en vooral ontdekken wie ik ben, waar ik naartoe wil met mijn leven en wat ik in de wereld wil brengen.

Daarom besloot ik een uitgebreide opleiding psycho-energetisch ademtherapeut te volgen en dankzij deze kennis (in combinatie met Reiki, opleiding natuurcoaching, opleiding orthopedagogie,…) startte ik begin januari 2023 mijn eigen praktijk, wat ik combineer met mijn job als begeleider in een voorziening voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Het is mijn visie om mensen te ondersteunen vanuit een holistische benadering en de mens als fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel geheel te ont-moeten en omarmen.”voel mezelf geen therapeut maar ook geen coach: Ik ondersteun en begeleid mensen in hun persoonlijk proces en binnen traumaverwerking via verschillende methodieken waar breathwork de rode draad is.

www.breathe-and-reveal.be
Met Breathwork als basis verrijkt mijn manier van werken zich met meditaties, healings, ademtechnieken, intuïtief schilderen, de verbinding met de natuur terug aangaan,…

Sterre Michelle Donkers - Innerlijke bron begeleiding

Reiki healer, familieopstellingen en cacao ceremonies

“Je kan bij mij terecht voor je persoonlijke ontwikkeling in verschillende fases in je leven. Hiervoor baseer ik mezelf in eerste instantie op de leer en levensvisie van Reiki (Master in Reiki gebaseerd op de leer van dr. Usui en Kundalini Reiki) en familieopstellingen. Met veel plezier zorg ik, als spaceholder, voor een veilige omgeving tijdens mijn cacaoceremonies.”

Eva 'Vrouw Holle' - Het Rijk van Holle

Meesterherborist, heks met sjamanistische visie

“Ik ben een Meester Herboriste – fytotherapeut (gespecialiseerd in planten- en kruidengeneeskunde) en ik ben ontzettend gepassioneerd door de magie van het leven.

Verbondenheid en sychroniciteit met een vleugje magie is altijd een deel van het leven voor me geweest. Na 15 jaar intensief op te groeien, bij te leren en verder te ontplooiien in een coven, vloog ik vijf jaar geleden uit om terug te grijpen naar wat ik van nature al deed als kind en richtte ik Het Rijk van Holle op. De magie stroomt als nooit tevoren! Ik combineer mijn eigen intuïtie, alle levenslessen, de coven opleiding, mijn opleidingen in psychologie, DISC coaching en herborist in wat ik voor anderen kan betekenen.

In mijn praktijk leer ik je dichter bij de jezelf en (je) natuur te staan. Ik combineer de spirituele zijde en animisme met de wetenschap van vandaag.”