Thema wandelingen

Thema wandelingen

Naargelang de periode, neemt Holle je mee in de wonderlijke wereld van planten, kruiden, bomen en magie. En dat telkens rond een bepaald thema. Elke wandeling is een belevenis an sich waarbij er honderuit wordt verteld over magie, folklore en geneeskracht. We trekken telkens weer naar andere prachtige plekken in de natuur.

Om je een idee te geven wat zo’n thema wandeling kan inhouden:

 • Stiltewandeling
  • Moeder Aarde: We scherpen de zintuigen aan zodat we de schoonheid van de natuur echt kunnen aanschouwen. Na deze wandeling maak jij gemakkelijker contact met Moeder Aarde en haar wezens.
  • Introspectie: In deze wandeling focussen we ons volledig op onszelf. Dit is een uiterst meditatieve wandeling waarbij we boodschappen krijgen over onszelf door de natuur.
 • Detox wandeling
  • Leuke en leerzame interactieve wandeling waar ik jullie kennis leer maken met de kruiden die excellent zijn om je lichaam en lymfeklieren te zuiveren. In de wandeling is een spel  ingewerkt om op spelende wijze je vergaarde kennis neer te zetten. We gaan kijken, voelen, ruiken én proeven. Want op het einde van de wandeling eten we zelfgeplukte kruiden en drinken we een zuiverend (detox) kruideninfuus.
 • Wildplukwandeling
  • Gek genoeg kennen we bijna alle grote merken met hun logo’s maar weten we niet welke planten, kruiden en bomen eetbaar zijn. Om jullie bewust te maken van alle mogelijkheden die onze rijke natuur te bieden heeft, neem ik jullie mee op sleeptouw en gaan we zoeken, ruiken, voelen en proeven. Achteraf maken we iets lekkers met de gevonden kruiden.

Dit overzicht is slechts een kleine greep uit het aanbod want wat we gaan doen kan telkens iets anders zijn. (Eetbare bloemen wandeling, heksenwandeling, voorouderwandeling langs grafheuvels, plant spirit wandeling, …)

Into the woods I go, to lose my mind and find my soul ~John Muir

Privé wandelingen

Wil je heel erg graag in eigen groep (of in eigen regio) een wandeling doen onder begeleiding van Holle? Dat kan zeker!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Tot binnenkort?