Lessen in hekserijInvesteren in kennis is investeren in jezelf

De heks in jezelf ontdekken

Een pad ontstaat door lopen. Door veel te lezen, leren, van gedachte te wisselen en vooral te doen, kweek je nieuwe gewoontes. Want hekserij is méér dan enkel een serie aan handelingen, méér dan enkel magie, méér dan wat je leest, het is een manier van leven.

Op je pad ga je heel wat tegenkomen en krijg je je lessen ‘rond je oren geslagen’ maar écht uitgeleerd ben je nooit. Staar je niet blind op een ‘einddoel’, geniet van de weg ernaartoe en vergeet vooral ook niet om af en toe eens om te kijken en te overschouwen welk pad je reeds afgelegd hebt.

Om de zoektocht naar kennis (en praktijk) iets te vergemakkelijken, toon ik je graag enkele paden die je kan bewandelen, samen of alleen.

Mag ik je vergezellen op je pad?

Samen leren

Thema wandelingen

Samen rituelen

Pad 4

Online workshops en leertraject

Hekserij 'leren'

Iedereen heeft aanleg in hekserij, toegegeven de één wat meer dan de ander, maar iedereen heeft zijn of haar unieke talenten. Net zoals in het dagelijkse leven, is het een kwestie van je talenten te ontdekken.

Als op deze pagina beland bent, wil dat allicht zeggen dat je ofwel al thuis bent in de mysteriën of je ertoe aangetrokken voelt. En misschien zoek je wel wat extra?

Technieken en kennis kan je immers leren maar het écht ‘van jou’ maken kan je enkel door het te be-léven. En daar help ik je graag mee verder.

Vrouw Holle

Het feit dat jouw magie al in jou zit, wil niet zeggen dat je na het lezen van een boekje op je lauweren kan rusten. Hekserij is hard werken. 

Wie het sprookje van Vrouw Holle kent, weet dat vlijt beloond wordt en luiheid afgestraft. Het vlijtige meisje dat haar handen uit de mouwen stak en aan de slag ging met de taken die op haar pad kwamen, werd uiteindelijk rijkelijk beloond en haar luie zus kreeg niets dan pek en veren.

Als je méér verwacht dan dat je bereid bent erin te investeren, kom je bedrogen uit. Heks zijn moet je voelen, doen en doorleven.

Zelf boeken

Wist je dat je alles ook privé kan boeken? Misschien vind je Retie wel te ver en zou je graag in jouw buurt iets organiseren of ben je écht op zoek naar iets exclusief voor jouw groep. Of je nu een originele teambuilding wil boeken met je bedrijf, een fijne vrijgezellen wil of een betekenisvol ritueel; in samenspraak kan veel. We vragen wel telkens een minimum deelname van 6 personen.

Testimonials

Teambuilding Pit & Pit - Magische kruidenthee

“Ik wou je nog eens bedanken voor de ervaring. Het was een heel leuke manier om als team deze beleving te hebben. Er was een mooie balans tussen elkaar en de kruiden te leren kennen. Dat is echt een mooi concept voor teams. Ik wens je nog veel succes om dit op zoveel mogelijk andere plaatsen te kunnen doen! Iedereen in ons team had er van genoten.”

* Sven Van Gucht – CEO Pit & Pit *

Priveworkshop vriendinnen - Het geheim van rituele wierook

“Wij boekten met 8 vriendinnen een privé workshop. We hebben niet alleen veel interessante dingen geleerd die avond maar er was ook ruimte om gewoon lekker bij te kletsen. Vaak volg je elders een workshop waar het enkel om kennisoverdracht gaat. Eva liet het eerder om ‘ons’ draaien. Dat was fijn. De gehele setting voelde gemoedelijk aan. Voor herhaling vatbaar.”

* Charlotte – Qivive *