Set 12 edelsteenflesjes

Set 12 edelsteenflesjes

(1 klantbeoordeling)

15,95 Incl BTW

Setje van 12 glazen geschenkflesjes met (half)edelstenen: Amethist, Bloedsteen (heliotroop), Carneool, Citrien, Kristal, Fancy Jaspis, Granaat, Groene Aventurijn, Mosagaat, Peridot, Rode Jaspis en Rozenkwarts.

Voor meer informatie over de werking of het gebruik van edelstenen, zie hieronder in de beschrijving.

10 op voorraad

Op wenslijstje
Op wenslijstje

Beschrijving

Set van 12 glazen geschenkflesjes met (half)edelstenen: Amethist, bloedsteen (heliotroop), carneool, citrien, kristal, fancy jaspis, granaat, groene aventurijn, mosagaat, peridot, rode jaspis en rozekwarts.

 • Amethist: Amethist heeft een ontspannende werking. Geeft spiritueel inzicht en helpt onder andere bij hoofdpijnklachten. De steen bevordert zelfinzicht.
 • Bloedsteen: Bloedsteen werkt beschermend, aardend en brengt balans omdat het de kleuren rood en groen en de werking hiervan in zich verenigt. De steen werkt kalmerend bij irritatie, agressie en ongeduld en vergroot hierdoor de zelfbeheersing en controle. Maar de steen werkt ook activerend, opwekkend en geeft moed als men uitgeput en vermoeid is.
 • Carneool: Carneool werkt oppeppend en geeft zelfvertrouwen en heeft daardoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen.
 • Citrien: Citrien trekt voorspoed, succes en rijkdom aan. Het stimuleert de drager om die ook te delen met anderen. Maakt vrolijk en zorgt voor vitaliteit.
 • Bergkristal: Bergkristal is de ideale geleider (wordt daarom vaak gebruikt in wands) en zorgt ook voor een goede energie huishouding. Ze gaat energie geven wanneer nodig, maar remt ook af bij overprikkeling. Het bevordert concentratie en werkt koortsverlagend.
 • Fancy Jaspis: Fancy jaspis verbetert je algemeen gezondheid en welzijn. Hij bevordert efficiëntie en gaat procrastinatie tegen. Fancy jaspis houdt je denken gefocust en helpt je om te aarden.
 • Granaat: Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd.
 • Groene Aventurijn: Aventurijn is goed tegen stresshoofdpijn en werkt pijnstillend. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties.
 • Mosagaat: De steen bij uitstek voor zwangere vrouwen. Het faciliteert de bevalling en werkt bevorderend om foetusontwikkeling. Maar ook mensen die net een operatie ondergaan hebben, baten bij het dragen van deze edelsteen omdat die het herstel bevordert.
 • Peridoot: Het maakt zelfstandig en assertief en helpt je je eigen weg te volgen. Peridoot helpt om je eigen fouten te erkennen en ze te corrigeren maar ook om schuldgevoelens, gewetensproblemen, obsessies en opgekropte emoties (zoals woede en jaloezie) los te laten. Peridoot heeft een activerend effect, stimuleert de stofwisseling en werkt sterk ontgiftend en stimulerend voor de lever.
 • Rode Jaspis: Deze steen werkt vitaliserend en moedigt aan om eerlijk te zijn, naar jezelf en naar anderen. Jaspis herstelt spieren en zenuwen na bijv. intensief sporten. Heeft een heilzame werking op de lever en ontgift het bloed. Jaspis heft blokkades op in de galkanaal en helpt bij het afvoeren van galstenen. Jaspis helpt tegen zwangerschapsbraken en helpt tegen impotentie (veroorzaakt door trauma), stress, overspannenheid, menstruatieproblemen.
 • Rozenkwarts: Dé steen van de liefde, zowel naar (potentiële) partners als naar vrienden. Het bevordert zelfliefde en acceptatie. De steen zou ook helpen bij ziektes zoals Parkinson en Alzheimer.

Van sommigen kan je elixir maken. Maar je kan ze ook gebruiken in rituelen omwille van hun eigenschappen of bij een kaartlegging. Binnenkort vind je hier ook handgemaakte crystal grids om magische en energetische opstellingen te maken.

Bijkomende informatie

Gewicht 0,355 kg
Afmetingen 20 × 12 × 3 cm

1 beoordeling voor Set 12 edelsteenflesjes

 1. Evelien

  Ik bestelde dit een tijdje geleden en ben er nog steeds zo blij mee! Was goed en super mooi verpakt en kwam in perfecte staat aan, ook stond er op elk “flesje” geschreven welke edelstenen er in zitten (dit heeft ze volgens mij zelf gedaan, wat een klantenservice!). Ook had ik een vraag over een ander product en hier werd ik via mail heel snel en heel vriendelijk mee geholpen. Als je denkt hier iets te bestellen, zeker doen!

  • VrouwHolle

   Ooooh <3 Blij dat je mijn handschrift kan lezen :')
   Bedankt voor de lieve woorden

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *