Lunadea’s altaarkaarten + houder

Lunadea’s altaarkaarten + houder

20,00 Incl BTW

Een set bestaat uit 9 kaarten: 1 uitlegkaart en 8 jaarfeestkaarten en een handgemaakte houten houdertje om een kaart rechtop in te zetten.

Uitverkocht

Op wenslijstje
Op wenslijstje

Beschrijving

Ben je op zoek naar een mooie manier om je altaar een duidelijk jaarfeest accent te geven zonder je altaar helemaal opnieuw te hoeven inrichten? Dat is met deze jaarfeest-altaarkaarten zó gebeurd: zodra je voelt dat het gevoel van het vorige jaarfeest weg ebt en het seizoen begint te draaien, zet je simpelweg de kaart van het aankomende jaarfeest op je altaar om het met de seizoenen mee te laten bewegen!

Ter inspiratie staat achterop uitleg over het betreffende jaarfeest, inclusief tips voor hoe je het jaarfeest kunt vieren.

  • Elke set komt in een mooi bewaarmapje zodat je de kaarten makkelijk bij elkaar kunt houden en een houder om een kaart in recht te zetten.

  • Een set bestaat uit 9 kaarten: 1 uitlegkaart en 8 jaarfeestkaarten.

  • Voorop de kaart staat de naam, de datum en in het kort de essentie van het jaarfeest, met een grote illustratie van de belangrijkste kenmerken van het jaarfeest.

  • Achterop staat een beschrijving van het jaarfeest, staan een paar rituele suggesties, en bijpassende symbolen, kleuren, stenen en kruiden die je in je ritueel of op het altaar kunt gebruiken.

  • Het artwork op de kaarten is gemaakt door Lotte Schonis, speciaal geïllustreerd voor deze altaarkaartenset.

  • Idee, ontwerp en vormgeving is gedaan door Lunadea.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lunadea’s altaarkaarten + houder” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *