Witches Kitchen Oracle

Witches Kitchen Oracle

(2 klantbeoordelingen)

22,00 Incl BTW

Geef je kruiden en specerijenkennis een speelse boost met deze leuke kaarten.

  • 48 vergulde kaarten
  • Boekje met verkleringen, duiding, spreuk en recept pér kaart
  • Ontworpen door 2 Hogepriesteressen

Opgelet: Engelstalig

3 op voorraad

Op wenslijstje
Op wenslijstje

Beschrijving

Ontworpen door 2 Hogepriesteressen maakt dit schitterende orakel deck uniek in zijn soort. Het bevat 48 prachtig, geïllustreerde kaarten boordevol symboliek en praktische toepassingen. De zijkant van de kaarten zijn verguld. Elke kaart belicht een natuurlijk ingrediënt (van keukenkruiden tot medicinale planten) die elks op zich positieve veranderingen, groei en harmonie met zich meebrengen.

Ook zit er een boekje bij waarin elke kaart uitgelegd wordt maar ook telkens een leuke spreuk én een receptje met dat ingrediënt. Bovendien staan er ook een aantal voorbeeld leggingen in om je divinatie des te gerichter te maken.

Opgelet: Engelstalig!

2 beoordelingen voor Witches Kitchen Oracle

  1. Annick

    Geweldige kaarten: mooie illustraties, het vergulde randje geeft het een mooie magische toets. Duidelijk beschrijving in het boekje. Een echte aanrader voor iedereen die interesse heeft in kruidenmagie!

  2. Annick C.

    Prachtige kaarten: mooie illustraties en het vergulde randje geven ze een magische toets. Duidelijke uitleg per kaart in het bijhorende boekje. Een echte aanrader voor wie interesse heeft in kruidenmagie!

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden.