Reinigingsrituelen voor uit en thuis

Reinigingsrituelen voor uit en thuis

12,50 Incl BTW

Leuk geschreven en overzichtelijk boekje van 96 pagina’s, paperback.

3 op voorraad

Op wenslijstje
Op wenslijstje
SKU: P2020-0083 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Iedereen zal deze situatie herkennen: een op het eerste gezicht mooie en prettig ruimte ‘voelt’ niet goed. Bij de eerste indruk valt dit misschien niet zo op, maar na verloop van tijd ga je je in deze ruimte hoe langer hoe ongemakkelijker voelen, totdat je er gewoon ‘er uit’ moet.
Ruimten, bijvoorbeeld in je nieuwe huis, zijn – als je ze voor het eerst betrekt – vaak vervuld van negatieve, remmende en soms zelfs ziekmakende energieën. Zo kunnen er zich in het verleden onaangename gebeurtenissen hebben voorgedaan of is de gespannen sfeer na een heftige woordenwisseling blijven hangen. Dit ‘voel’ je ook wel eens thuis, wanneer je bijvoorbeeld zojuist minder prettig bezoek hebt gehad. Allemaal onnodige, beperkende en vervelende invloeden.
De eigen ruimte, zoals de woning, is als het ware een spiegel van de ziel, waarin je toch graag een zo aangenaam mogelijk beeld wil zien. Als deze spiegel vervuild is kunnen oeroude rituelen helpen hem weer te reinigen, totdat zijn reflectie weer een gunstig – schoon – effect heeft op je innerlijk en dat van je naasten.

In dit boek zijn tal van eenvoudige rituelen en tips beschreven die kunnen helpen een ‘verontreinigde’ omgeving weer ‘schoon’ te maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reinigingsrituelen voor uit en thuis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *