Lunadea lederen agenda omslag

Mail me Het Rijk van Holle verkocht erg veel op Heksia en is nu volop nieuwe spullen aan het verzamelen.
Kom dus snel terug kijken!

Lunadea lederen agenda omslag

24,95 Incl BTW

Lunadea’s handgemaakte agendaomslag om beide agendadelen (of een enkel) in te steken zodat het langer net blijft.
Omslag kan meerdere jaren dienst doen en krijgt meer karakter na langdurig gebruik.

De leren omslag is 22 x 12cm, het notitieboekje dat erin zit is 21 x 11 cm en heeft 52 pagina’s. Elke omslag wordt geleverd inclusief 1 notitieboekje en een reserve-elastiek.

Dit is van natuurlijke oorsprong én handgemaakt, kan dus onderling licht verschillen van mekaar en is onderhevig aan natuurlijke karakteristieken zoals kleurverschillen en huidplooien.

Op wenslijstje
Op wenslijstje

Beschrijving

Maak van een gewone agenda een bijzonder naslagwerk met de leren omslag! Met het elastiekensysteem kun je meerdere losse boekjes in de omslag hechten, waardoor je het voor van alles kunt gebruiken.

In deze omslag zit al één elastiek bevestigd waarmee je 2 boekjes kunt vasthechten. Door 2 boekjes met een elastiek samen te voegen en onder het al bestaande elastiek door te schuiven kun je meer boekjes in de omslag kwijt. Met die techniek kun je zelfs 6 boekjes in de omslag kwijt. Bijvoorbeeld je agenda, het bijgeleverde notitieboekje, een dagboek, je adresboekje, een boekje over rituelen, je heksendagboek, etc.

Op die manier kan je er ook je eigen boek der schaduwen van maken: maak van blanco notitieboekjes een boekje met info over rituelen, een heksendagboek, maanfeesten, jaarfeesten, etc.

Dit is gebaseerd op het welbekende Midori Traveles Notebook, waarvoor honderden verschillende vullingen te verkrijgen zijn.

Bijkomende informatie

Afmetingen 22 × 12 cm
Kleur

Camel ruw, Donkerbruin glad, Blauw grijs glad, Groen grijs glad, Aubergine glad, Donkergroen ruw, Donkerbruin ruw, Paars ruw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lunadea lederen agenda omslag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *