Klassiek ouija bord

Klassiek ouija bord

28,50 Incl BTW

Klassiek ouijabord, 39 op 31cm, MDF

Meer weten? Scroll even naar onderen.

3 op voorraad

Op wenslijstje
Op wenslijstje
SKU: P2023-0629 Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Een Spirit board is ook wel bekend onder de naam Ouija bord. De termen zijn inwisselbaar, maar afhankelijk van het type medium waar de gebruiker in gelooft, wordt er gekozen voor een van beide. Wie engelen heeft als gids zal sneller kiezen voor de term spirit board, terwijl diegene die werken met geesten (van overledenen) liever werken met een ‘ouija bord’.

Het is een soort spel dat je met meer personen of alleen kunt spelen, waarbij je vragen kunt stellen over verleden, heden en toekomst en je antwoord krijgt vanuit hogere sferen.

Je medium beweegt middels jou, aan de hand van een bijgeleverde planchette over de letters of cijfers van het bord totdat deze een boodschap of antwoord op je vraag vormen.

Je kan een ouija bord ook gebruiken als poort tot je onderbewustzijn. Dit is de meest veilige manier om aan de slag te gaan met dit medium. Je stelt als het ware een vraag aan jezelf en laat het bordje en je vingers de rest van het werk doen. Ideaal om antwoorden te bekomen waarvan je bewustzijn ze verdringt of niet onder ogen kan / wil zien.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Klassiek ouija bord” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *