Hagetisse’s Kruidengrimoire

Hagetisse’s Kruidengrimoire

79,00 Incl BTW

Prachtig vormgegeven boek van maar liefst 560 pagina’s waarin de meest voorkomende kruiden uitgebreid besproken worden op medicinaal, magisch en botanisch vlak en er wordt ook ruimte gegeven om ook zelf je notities eraan toe te voegen.

Uitverkocht

Op wenslijstje
Op wenslijstje

Beschrijving

Voor iedere herborist, natuurgeneeskundige, wise (wo)man, kruidenheks en mensen die anderszins in het gebruik van planten geïnteresseerd zijn, is De Hagetisse’s Kruidengrimoire een absolute aanrader.

In dit standaardwerk vind je maar liefst zevenenvijftig uitgebreide plantenmonografieën met daarin diepgaande informatie over de geneeskrachtige en magische eigenschappen van deze planten, hun eetbaarheid en hoe je ze gebruikt, inclusief receptuur. Daarnaast leer je hoe je de meest gangbare kruidenbereidingen, zoals infusies, decocten, tincturen, oliën, zalven en siropen, zelf maakt. Het handige repertorium helpt je met het zoeken naar de juiste plant bij een enorm aantal indicaties. Kortom, je vindt hier alles wat je nodig hebt om je eigen huisapotheek aan te leggen.

Dit boek bevat niet alleen een schat aan kennis, het is ook nog eens een juweeltje om te zien. Zo behelst elke monografie een klassieke botanische plaat in kleur. De persoonlijke beschrijvingen van de auteur, die zelf een praktiserend wise woman is, maakt de informatie toegankelijk en onvergetelijk.

Bijkomende informatie

Gewicht 2,3 kg
Afmetingen 30 × 5 × 21 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hagetisse’s Kruidengrimoire” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…